2013 Yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen 2013 Yılı Kutlu Doğum Futbol Turnuvası Açılış Programı, Adapazarı Evin Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Açılış Programı'nda, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli bir konuşma yaptı. Organize edilen Futbol Turnuvası ile ilgili bilgiler veren Sakarya Müftüsü İlyas Serenli konuşmasında şunları ifade etti: "Öncelikle Sakarya Müftülüğü olarak 2013 Yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Futbol Turnuvası Açılış Programı'na hoş geldiniz. Turnuva'ya; İlimiz ve İlçe Müftülüklerimizin oluşturdukları takımlardan teşkil eden toplam 18 takım katılmaktadır. Yaklaşık 15 haftada tamamlanacak olan Turnuva'nın Final Müsabakası 18 Nisan 2013 tarihinde yapılacaktır. Son olarak; Futbol Turnuvası'na katkıda bulunan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ediyor, Turnuva'ya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."
2013 Yılı Kutlu Doğum Futbol Turnuvası Açılış Programı'na Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, İl Müftü Yardımcıları Fehmi Malakçı, Muhammed Suiçmez ve Yunus Acar; İlçe Müftüleri Fahrettin Kaya, Orhan Örnek ve Mehmet Arslan; Sakarya Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Civelek, Turnuva'ya katılan tüm takımlar, Sakarya genelinde görev yapan din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.
(SC-İÇ)

07.01.2013 16:22:53 TSI

Editör: Wan Haber