AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Maliye Bakanlığı'ndan Kilis İl Özel İdaresi'ne 3 milyon TL tahsis edildiğini söyledi.
Milletvekili Dal, Maliye Bakanlığı'ndan Kilis İl Özel İdaresine gönderilen 3 Milyon TL ile köylerin kanalizasyon, yol ve içme suyu gibi elzem ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek, "Ayrıca Maliye Bakanlığı'ndan Kilis İl AFAD Müdürlüğü'ne de 250 bin TL ödenek aktarıldı. Gerçekleşecek olan yatırımlar sayesinde Kilisimiz'de yaşanan problemlerin ortadan kalkacak. Hükümetimiz her zaman Kilis'imizin yanında yer aldığını bir kez daha göstermiş bulunmaktadır.Yapılan hizmetler bunlarla sınırlı kalmayacak. Memleketimiz için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Milletvekili Dal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu değerli yatırımların bizlere ulaştırılması noktasında, İlimize ödenek tahsisinde bulunan başta Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek olmak üzere, emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, tahsis edilen bu ödeneklerin kentimize, hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ederim."
(MAD-MAD-Y)

07.01.2013 14:35:34 TSI

Editör: Wan Haber