Çorum'da yayın yapan hitittv.com adlı haber portalı tarafından "Yılın Enleri Ödüllendiriliyor" anketinde İhlas Haber Ajansı (İHA) "Yılın En İyi Güncel ve Görüntülü Haber" ödülüne layık görüldü.
Devlet Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.
Programda bir konuşma yapan Televizyon Radyo Yayıncılık A.Ş adına konuşan Elvan Şimşek, bugüne kadar bugün kadar ilkeli tarafsız objektif haber anlayışından bugüne kadar asla taviz vermediklerini söyledi. Çorum'da ulusal bazda yayın yapan bir televizyon kanalı bulunmadığını açıklayan Şimşek, önümüzdeki günlerde uydudan yayın yapan bir televizyon kurmayı planladıklarını belirterek, bunun çalışmalarına başlandığını söyledi.
Gecede yılın devlet adamı ödülünü seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ödülünü AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yılın bakanı seçilen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer aldı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün yılın belediye başkanı seçildiği gecede yılın bürokratı ödülü Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'a, yılın iş adamı ödülü Ahmet Ahlatçı'ya, yılın turizm ödülü işadamı Uğur Barlık'a, yılın çevrecisi ödülü ise Erol Tonga verildi.
"Yılın Enleri Ödüllendiriliyor" anketinde yılın en güncel ve görüntülü haberler ödülüne layık görülen İhlas Haber Ajansı'nın ödülünü İHA Çorum Temsilcisi M. Muttalip Yalçın Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan'ın elinden aldı.
Müzik dinletisinin de yer aldığı programda 64 farklı kategoride kurum ve kuruluşa ödül verildi.
(MMY-BÖ-AŞ-Y)

08.01.2013 15:40:46 TSI

Editör: Wan Haber