Burdur'un Bucak ilçesinde üç kamyonun karıştığı trafik kazasında aracında sıkışan sürücüyü, itfaiye ekipleri kurtardı.
Kaza, Bucak ilçesinde Burdur-Antalya karayolunda saat 14.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet M. yönetimindeki 03 VS 591 plakalı tıbbi atık yüklü kamyon, park halinde olan 03 DD 158 plakalı kamyona ve Selahattin Yaman idaresindeki 15 DH 668 plakalı kamyona çarptı. Kazada tıbbi atık yüklü kamyonun sürücüsü Ahmet M. ve yanında bulunan kardeşi Mevlüt M. yaralandı. Ahmet M., hurdaya dönen aracının şoför mahallinde sıkıştı. Sürücü Ahmet M.'yi bulunduğu yerden kurtarmak için Bucak Belediyesi itfaiye kurtarma ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri sürücüyü bulunduğu yerden kurtarmak için çalışma başlattı.
Kurtarma çalışmalarını Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu da yerinde inceledi. Sürücünün kurtarılması için Burdur Belediye İtfaiye ekiplerinden de yardım istendi. Yapılan çalışmalar sonrası Ahmet M., yaklaşık 1 saat sonra kurtarıldı ve Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın bacaklarında kırık olduğu, kardeşi Mevlüt M. ile birlikte tedavi altına alındığı belirtildi.
Kazada tıbbi atık kamyonundan dökülen kanlı poşetler ve enjeksiyon parçaları yola savruldu. Kaza sonrası yola savrulan tıbbi atık parçaları, Bucak Belediyesi temizlik ekiplerince toplandı.
Antalya-Burdur karayolunda trafik yaklaşık 2 saat süreyle tek şeritten verildi.
(MA-SÇ-OK-Y)

12.01.2013 18:32:37 TSI

Editör: Wan Haber