Gölcük'te, üç eve girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen ve yaşanan kovalamaca sonrasında saklandıkları fabrikada polis tarafından yakalanan iki kişi, tutuklandı. Zanlıların araçlarında yapılan aramada et ve çay bile çaldıkları ortaya çıktı.
Başiskele ilçesinde, bir araç içerisinde şüpheli iki kişinin bulunduğu ve evleri gözetledikleri yönündeki ihbarı değerlendiren polis, şahısların bulunduğu otomobili Başiskele'den Dilovası ilçesine kadar kovaladı. Polislerin trafiği yavaşlatmaları ile kovalamaca sona ererken isimlerinin Deniz G.(31) ile Faruk S.(26) olduğu öğrenilen şahıslar araçtan inerek saklandıkları bir fabrikada gözaltına alındı. Hırsızlık yapan şahıslar alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen soruşturma neticesinde iki zanlının üzerlerinde ve araçta yapılan aramalarda bin lira para, elektronik eşyalar, ziynet eşyaları, hırsızlık yapmak için kullanılan aletler ile iki kilo kırmızı et, bir koli çay ele geçirildi. Çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.
(NA-MA-HO-Y)

01.02.2013 13:19:58 TSI

Editör: Wan Haber