Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, temizlik ve hijyen kurallarına uyan kahvehane sahibine teşekkür belgesi verdi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve aynı zamanda Kahveciler Esnaf Odası Başkanı olan Beşir Köksal, daha önce ziyareti esnasında temizlik ve hijyen kurallarına uyan işletmeyi bir kez daha ziyaret ederek, Altuntaş'la bir süre sohbet etti.
Köksal, "Yapmış olduğumuz ziyaretimizde güzel ve temiz bir mekanla karşılaştık. Kahvehaneye bulaşık makinesini koyarak diğer meslektaşlarına da örnek olan ve temizliğe önem veren işletme sahibi Tacettin Altuntaş'ı kutluyor, bu hizmetlerin diğer kahvehanelerimize de örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.
İşletme sahibi Tacettin Altuntaş ise ziyaretlerinden dolayı SESOB Başkanı Beşir Köksal'a teşekkür etti. Altuntaş, " Bardak ve fincanları bulaşık makinesi ve sıcak suyla yıkıyorum. Yerleri halılarla, camları da perdelerle kaplayarak güzel bir mekân haline getirdim. Bu temizlik ve hijyen konusunda yapmış olduğum bu çalışmalar müşterilerimin de hoşuna gidiyor. Kahvehanemde günlük olarak temizlik yapıyorum" diye konuştu.
SESOB Başkanı Beşir Köksal, temizliğe ve hijyen kurallarına uyan kahveci Tacettin Altuntaş'a kitap hediye ederek, teşekkür belgesi verdi.
(UY-AÖ-Y)

01.02.2013 12:00:46 TSI

Editör: Wan Haber