DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatarak tedavi gören çocuklar için animasyon etkinliği düzenlendi.
AKİK Grup'un sponsorluğunda gerçekleştirilen animasyon gösterisinde palyaço tarafından çocukların yüzlerine resimler yapıldı. Balonlara şekiller verilerek çocuklara keyifli bir ortam oluşturuldu.
Animasyon kıyafetini giyen motivasyon görevlisi, yatan hasta servisindeki yatan çocukların odalarını tek tek gezerek balon dağıttı.
Organizasyonla ilgili olarak açıklama yapan DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Burak İşler, "Hastanemizde yatan ve muayene olmaya gelen çocuklarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak ve hastane korkularını biraz da olsa ortadan kaldırmak için hastane yönetimimiz ve Moral Motivasyon Grubu'muzla bu organizasyonu gerçekleştirdik. Çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyor. Bu organizasyonu gerçekleştirmemizde bize tam destek olan AKİK Grup yöneticisi Mustafa Korkmaz'a da özellikle sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Bu tip organizasyonlarımız zaman içinde devam edecek" dedi.
(EFE)

21.02.2013 12:29:49 TSI

Editör: Wan Haber