Bursa Valisi Şahabettin Harput, Yenişehir'in çok hızlı bir şekilde geliştiğini ve geleceğinin çok parlak olduğunu söyledi.
Bırsa Valisi Şahabettin Harput, Yenişehir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Yenişehir Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Harput, burada yaptığı konuşmasında, "Yenişehirliler yönetici açısından çok şanslı, Yenişehir, tuttuğunu koparan, her işin takipçisi olan idareciler tarafından yönetiliyor. Adı yeni, kendisi eski bir şehir olan Yenişehir, tarihi miras ve kültür açısından son derece zengin olmasının yanı sıra tarımı ve sanayisi bakımından da gelişmiş bir noktada bulunuyor" dedi.
Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil'den ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi alan Harput, Yenişehir'de kurulacak olan Otomotiv Test Merkezi, Yüksek Hızlı Tren Projesi, Boğazköy Sulama Projesi, çevre yolları, çift yönlü yollar ve TOKİ konutları ile Yenişehir'in çok hızlı bir şekilde geliştiğini ve geleceğinin çok parlak olduğunu söyledi. Bursa Valisi Harput, "Tüm bu gelişmeler karşısında bizlere de Yenişehir'in önünü açmak ve Yenişehir'in hak ettiği yeri almasını sağlamak düşüyor" şeklinde konuştu
Vali Şahabettin Harput daha sonra Yenişehir Halk Eğitim Merkezi, Yenişehir Muhtarlar Derneği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
(MA)

20.02.2013 15:59:19 TSI

Editör: Wan Haber