Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı, 5. haftanın erteleme maçını deplasmanda Ağrı Taşlıçay Kamu Gençlik Kadın Futbol Takımı'nı 11-1'lık skorla yenerek Hakkari'ye sevinçli döndü.
Sezonun ilk yarısından bu yana gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı 5 maçı da farklı skorlarla almaya başaran Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ağrı Doğubeyazıt Şehir Stadyumu'nda konuk olduğu Taşlıçay Kadın Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, eksi 9 derece soğukta üstün oyun performansı ile rakibine zor anlar yaşattı.
Hakkâri Gücü Bayan Futbol Takımı Antrenörü Tahir Temel ve takımın kurucusu, kaptanı Cemile Timur, yaptıkları açıklamada, soğuk ve yağışlı havaya rağmen sahaya çıktıklarını belirterek, Taşlıçay ilçesinde yapılması planlanan karşılaşmanın olumsuz hava koşulları nedeniyle Doğubayazıt ilçesinde oynandığını ifade ettiler. Soğuk havada, kar yağışı altında mücadele ettiklerini belirten Temel ve Timur, eksi 9 derece havada rakiplerini yenmek için mücadele ettiklerini söylediler.
Lig maçları boyunca Hakkaki Üniversitesi'nin araç ve yakıt desteği olmasaydı maçlara çıkacak durumlarının olmayacağını da belirten Hakkari Gücü yöneticileri, kendilerine desteklerini esirgemeyen Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan teşekkür ettiler. Yöneticiler, Hakkâri Belediyesi'ne, Ağrı deplasmanı için konaklama konusunda kendilerini yardımcı olan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şen'e de katkılarından dolayı Hakkari halkı adına teşekkür ettiklerini söylediler.
(FT-MET-Y)

19.12.2012 13:07:49 TSI

Editör: Wan Haber