Üstün Avize Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Çiçek, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Memduh Erkin, OMÜ Rektörü Prof Dr Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret ettiler.
İlyas Çiçek ziyaretinde Üstün Avize Sanayi ve Tic. Ltd. Şirketi olarak, 2012 yılının Nisan ayında açılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde kurulacak Seramik Cam Bölümü için malzeme bağışında bulunacağını açıkladı.
Üstün Avize Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Çiçek'e teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, üniversite sanayi işbirliğinin öneminin altını çizerek, Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nde bir ilk olacak olan cam atölyesinin, sanatsal tasarım ve üretimlerinin yanında yetişmiş eleman ihtiyacına da cevap vereceğini vurguladı.
İlyas Çiçek ise Samsun'a ve OMÜ'ye destek vermekten her zaman gurur duyacağını söyleyerek işbirliklerinin devam edeceğini, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile birlikte cam sanatının ve üretiminin Samsun'un tanınırlığına katkı sağlayacağını belirtti.
(SAM-SLH-Y)

19.12.2012 18:25:03 TSI

Editör: Wan Haber