Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi makamında ziyaret etti.
Ziyarete Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun yanı sıra Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ile diğer sendika yöneticileri katıldı.
Ziyarette bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Sendikamızın kurucu genel başkanı ve şair yazar Akif İnan Ağabeyimizin ölüm yıl dönümü programına katılmak için Şanlıurfa'ya geldik. Bu vesileyle yeni görevine başlayan Sayın Müdürümüz Metin İlci Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sendikacılık çalışmalarını önemsediklerini belirttikten sonra şunları söyledi:
"Bizler STK'ların daha aktif bir şekilde çalışmalarını istiyoruz. Sürekli görüş alışverişinde bulunacağımız sivil toplum kuruluşlarının eleştirilerini, önerilerini, değerlendirmelerini dikkate alarak hem çalışanlarımız için hem eğitimden nasiplenen herkes için önemli adımları atma gayreti içindeyiz. Eğitim, hayatın temelini oluşturur. Bu açıdan eğitim meselesi ciddi bir meseledir. İstikbalimizin temsilcileri olacak olan çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin kalitesi, yöntemi önemlidir. Her önüne gelenin müdahale edeceği bir alan değildir. Ancak bu alanda uzman olan, eğitimle iştigal olan, problemlere çözüm bulmak için didinen insanların verebileceği bilgiler, deneyimler önemlidir bizim için. Kurum olarak tüm eğitim çalışanları adına koşuşturan, ülkemiz ve ilimiz için güzel fikirler ortaya koyan herkese kucak açıyoruz. Ben tekrar size buraya kadar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
(MUD-Eİ-Y)

07.01.2013 18:17:42 TSI

Editör: Wan Haber