Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri, Kayseri İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'ni (KİMDER) ziyaret ederek yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik edip başarılar diledi.
Gönüllü Kültür Teşekkülleri sözcüsü Ahmet Taş başkanlığında Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği, Millet Derneği, Çorakçı Vakfı, MAZLUMDER, Memur Sen il temsilciliği, Eğitim Bir Sen ve Akit Gazetesi Kayseri temsilciği yetkililerinden oluşan heyet KİMDER başkanı Seyit Halil Yüzgeç ve yönetim kuruluyla bir müddet görüşerek tebrik etti.
Ziyarette konuşan Gönüllü Kültür Teşekkülleri sözcüsü Ahmet Taş, KİMDER'in Gönüllü Kuruluşların önemli ve hatırlı kurumlarından biri olduğunu ve yeni yönetimle ortak çalışarak başarılı hizmetler yapmak istediklerini, KİMDER yönetiminin her zaman yanında ve yardımında olacaklarını söyleyip çalışmalarında başarılar diledi.
KİMDER'in yeni başkanı avukat Seyit Halil Yüzgeç, gönüllü kuruluşlarının ziyaretinin yönetimlerine yapılan ilk ziyaret olduğunu, ziyaretten duydukları mutluluk ve memnuniyeti bildirdi.
(AÖ-Y)

13.02.2013 11:56:09 TSI

Editör: Wan Haber