Konya'nın ilk ve tek çocuk derneği olan "Genç Beyinler Çocuk Derneği" üyeleri, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Lütfi Saltuk Demir'i ziyaret etti.
Genç Beyinler Çocuk Derneği'nin 2012 yılı Aralık ayında kurulduğunu ve o günden sonra derneklerine üye kaydı yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Mücahit Tanrıkulu, "Şu ana kadar derneğimize 43 arkadaşımız üye oldu. Üye olan arkadaşlarımızın tamamı Konya'nın seçkin liselerinde okuyan ve başarılı arkadaşlarımızdan oluşmaktadır" dedi. Amaçlarının gençlerin rahat, yaratıcı ve nitelikli düşünmesine olanak verecek bir ortamın hazırlanması olduğunu ifade eden Tanrıkulu, "Derneğimiz ilerleyen günlerde yapacağı panel, bilgi şöleni, araştırma ve proje üretme çalışmaları ile gençlerimizi ülkemizin büyük insanları ile bir araya getirecektir" diye konuştu.
Dernek üyeleri, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdikleri Halk Sağlığı İl Müdürü Uz. Dr. Lütfi Saltuk Demir'den destek istedi.
Çok erken sayılabilecek yaşlarda bu tür çalışmalara ağırlık veren dernek üyelerine teşekkür eden Uz. Dr. Demir'de, Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak gençlerin her zaman yanında olacaklarını aktardı.
(AH-Y)

01.02.2013 18:04:21 TSI

Editör: Wan Haber