Gediz Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda "Mesleki Rehberlik" incelemesi yaptı.
Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, okulun son sınıf öğrencileri için Gediz Meslek Yüksekokulu'na bir gezi düzenleyerek "Mesleki Rehberlik" bilgisi, yüksek öğrenime hazırlanma ve genel bilgi edindirmelerini sağladıklarını söyledi.
Okulun Rehber Öğretmeni Onur Kaya ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet İnan öncülüğünde 99 öğrencinin katıldığı gezide, öğrencilerin Meslek Yüksek Okulu'nu tanımaları, bölümleri yakından incelemeleri, kampus alanını gezmeleri ve Yüksek öğretime dair bilgi dağarcıklarının artırılmasının hedeflendiğini belirten Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, "Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanan gezide, birlikte bilinçlenmenin arttığını, hedeflerin yükseldiğini gözlemledik. Bu olumlu gelişmelerin devamını sağlamak maksadıyla ilerleyen dönemlerde başka üniversitelere ve başka bölümlere gezilerimiz devam edecek" dedi.
(MA-EFE)

20.12.2012 15:22:02 TSI

Editör: Wan Haber