Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda, "Madalyonun Diğer Yüzü: Sanayi" konulu konferans verildi.
Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Gediz Meslek Yüksekokulu ile Orcia Firması arasında gerçekleştirilen konferansta, Fabrika Müdürü Okan Yılmaz tarafından öğrencilerin iş hayatı ilişkileri üzerine bilgiler verildi.
Orcia Fabrikası Müdürü Okan Yılmaz yaptığı konuşmada, öğrencilerin mezun olduktan sonra yapacakları iş müracaatlarında nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
Öğrencilik döneminde gelecek için şimdiden hazırlık yapılması gerektiğini belirten Müdür Yılmaz, başta eğitim olmak üzere sanayinin ülke gelişiminde çok önemli bir yere sahip olduğunu, öğrencilere eğitimini tamamladıktan sonra "Madalyonun Diğer Yüzü: Sanayi"yi konferansla öğretmeye çalıştıklarını ifade etti.
Orcia Firması İnsan Kaynakları Müdürü Sabri Topçu, Eğitim Yöneticisi Hikmet Feridun Terzioğlu, öğretim görevlileri ve büyük bir öğrenci topluluğunun katıldığı konferans sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu tarafından Orcia Firması Fabrika Müdürü Okan Yılmaz'a teşekkür belgesi takdim edildi.
(MA-EFE)

08.01.2013 15:21:55 TSI

Editör: Wan Haber