Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.
Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu'na Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ve Ak Parti Gediz İlçe Başkan yardımcısı Hüdaverdi Uzan eşlik ettiler.
Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu'nun Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u ziyaretlerinde bilgi alışverişi yapıldığı bildirildi.
Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu'nun ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ve Ak Parti Gediz İlçe Başkan yardımcısı Hüdaverdi Uzan'ın ziyareti bizleri son derece memnun etti. Gediz Belediyesi ile her zaman bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu bizlere devamlı destek vermektedir. İki Belediye olarak her zaman birbirimize destek vermekteyiz. Ziyaretlerden dolayı Gediz Belediye başkanı Sayın Mehmet Ali Saraoğlu'na teşekkür ederim" dedi.
Ziyaret sonrası Gediz Belediye Mehmet Ali Saraoğlu ise, "Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim. Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ile yaptığımız görüşmelerden birini yaptık. Pazarlar Belediyesini her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Başkan Torun'un bizlere göstermiş olduğu ilgiden ve alakadan dolayı teşekkür ederim" dedi.
(MB-EFE)

21.02.2013 12:07:25 TSI

Editör: Wan Haber