Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, gece kulübünün otoparkında iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 02.00 sıralarında Küçükköy'de asker uğurlama yemeğine katılan Hasan Kaya (34), ardından arkadaşlarıyla ilçedeki bir gece kulübüne gitti. Birer kadeh alkol alan Kaya ve arkadaşları, kulüp çıkışı otoparkta 4 kişinin kendi aralarında kavga ettiklerini gördü. Alkollü oldukları öne sürülen 4 kişi ile Ayvalık Belediyesi Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Hasan Kaya ve arkadaşları arasında, "Ne bakıyorsun?" denilmesi üzerine tartışma çıktı. Çıkan kavgada evli ve 1 çocuk babası Hasan Kaya kasığına isabet eden bıçağın atar damarını parçalaması sonucunda kan kaybından olay yerinde hayatını kaybetti. Kaya'nın arkadaşlarından Murat Dümen (27) de karnından bıçaklanarak Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri tarafından V.D, M.E, M.A ve S.A. isimli şahısları gözaltına alınırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.
(SS-SŞ-MŞ-GS-Y)

02.02.2013 14:19:13 TSI

Editör: Wan Haber