Gaziantep'te liderliğini bir polis memurunun yaptığı suç örgütü operasyonunda polis memuru ile birlikte 8 kişi tutuklandı. Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, suç örgütlerine yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini söyledi.
Hafta içinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şebeke liderliğini bir Baş Polis Memuru'nun yaptığı suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda 9 kişi gözaltına alınmıştı. Şebeke üyesi olduğu ileri sürülen 9 kişiden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında şebeke lideri olduğu ileri sürülen polis memurunun da olduğu öğrenildi.
Son günlerde yapılan başarılı operasyonların aralıksız devam edeceğini bildiren Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, suç ve suç örgütleri ile mücadelenin kararlıkla devam ettiğini söyledi. Emniyet Müdürü Aydın, suçlular kim olursa olsun en kısa zamanda yakalanarak adalet önüne çıkartılmasında, vatandaşların vermiş olduğu desteğinde önemli olduğunu vurguladı. Aydın, vatandaşların can ve mal güvenliğine kasteden suç ve suç örgütleriyle mücadelenin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.
(HD-MEF-Y)

09.12.2012 11:41:03 TSI

Editör: Wan Haber