Eurocup'da Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Kayseri Kaskispor Kadınlar Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Eurocup yarı final 2. maçında Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımını konuk ediyor.
14 Şubat perşembe günü oynanacak karşılaşma için mavi beyazlı takımın hazırlıklarına son sürat devam ettiğini belirten KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, konu hakkında şunları söyledi:
"Kayseri Kaskispor Kadınlar Basketbol Takımımız Eurocup'ta Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak sağlam adımlarla ilerleyişine devam ediyor. Bu sezonda Eurocup'da final oynayarak kupayı Kayseri'ye getirmek en büyük hedefimiz. Takımımız, yarı final ilk maçında (7 Şubat perşembe günü) Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımını kendi evinde 19 sayı farkla yenerek ülkemize dönmüştü. Şimdi ise Kayseri'de oynanacak rövanş maçı var. Çok iyi hazırlanan sporcularımız, bu maçtan da galip gelerek finale çıkan takım olma yolunda elinden geleni yapacağına inanıyorum."
Kupaya bu kadar yaklaşmışken Kayseri'ye bu gururu yaşatmak için gayret gösterdiklerini açıklayan Batukan, " Bu önemli maç için tüm Kayseri halkını destekleri ile yanımızda olmaya davet ediyoruz. Sporseverlerimizi, 14 Şubat perşembe günü saat 19:00'da Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda tek yürek olup takımımıza destek vermek için bekliyoruz" diye konuştu.
(AÖ-Y)

12.02.2013 14:00:59 TSI

Editör: Wan Haber