Açık Öğretim Fakültesi sınavlarının Muğla il merkezi dışında Fethiye'de de yapılması için Fethiye Çınar Akademi tarafından başlatılan imza kampanyasına AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, İl Başkanı Nihat Öztürk'de destek verdi.
Çınar Akademi Yetkilisi Nejat Özkan tarafından başlatılan imza kampanyasına yoğun ilgi olurken, Açık Öğretim Sınavlarının Fethiye'de de yapılması için AK parti Muğla Milletvekili Ali Boğa girişimde bulunacağını bildirdi. Çınar Akademi Yöneticisi Nejat Özkan başlatmış oldukları imza kampanyası ile ilgili olarak verdiği bilgide "Ülke genelinde 1,5 milyon açık Öğretim Okuyan öğrenci var. Bu sınavların Fethiye'de de yapılması için geçtiğimiz günlerde imza kampanyası başlatmıştık. Bu gün bu kampanyamıza Ak Parti teşkilatı da destek veriyor. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Çınar Akademi tarafından Açık Öğretim Sınavlarının Fethiye'de yapılması için başlatılan imza kampanyasına destek veren Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa "Sınavların Fethiye'de yapılması için çalışmaları bugün itibari ile başlattık. Ben üniversite sınavlarının ikinci kademesinin de Fethiye'de yapılması için daha önce bir çalışma başlatmıştım. Fethiye ile Muğla arası uzun bir mesafe. Bu sınavların Fethiye'de olması öğrenciler ve aileleri için faydalı olacaktır. Hem açık öğretim sınavlarının hem de Üniversite sınavlarının ikinci kademesinin Fethiye'de yapılması için Ankara'ya döndüğüm zaman ÖSYM Başkanı ve Anadolu Üniversitesi yetkilileri ile gerekli görüşmeleri yapacağım" dedi.
(MY-MB-İK)

09.12.2012 11:31:20 TSI

Editör: Wan Haber