AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, beraberindeki partililerle TES-İŞ Van Şube Başkanı Naif Balandı'yı makamında ziyaret etti.
Fatih Çiftçi, beraberindeki Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, AK Parti İl Başkan yardımcıları Ümit Esengül, Selami Taşdemir ve Şevket Yaşin ile Erciş İlçe Başkanı Mürsel Göral ve bazı partililerle TES-İŞ Sendikası Van Şube Başkan Naif Balandı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Van'ın sorunlarına ve gündemine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından bir açıklama yapan Balandı, icraatlarından ötürü hükümete, milletvekillerine ve teşkilat üyelerine teşekkür etti. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Balandı, Van'ın önündeki fırsatların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Balandı, memleket yararına olabilecek her projeyi ve adımı destekleyeceklerini dile getirdi.
Milletvekili Çiftçi ise, diğer milletvekili arkadaşları ve teşkilatı üyeleriyle bir takım olduklarını ve takım ruhuyla çalıştıklarını söyledi. AK Parti hükümetinin Van'ı çok önemsediğini ve bu nedenle hemen her projeye destek verdiğini dile getiren Çiftçi, sendikal örgütlerden eksiklikleri iletmelerini ve yapılması gerekenleri hep birlikte yapmak için diyalogun son derece önemli olduğunu kaydetti. Çiftçi, "Van hepimizin yuvası ve geleceğidir. Van; tarihi bir medeniyetin kapısıdır. Barışın, dayanışmanın ve kardeşliğin kapısıdır. Van her türlü avantaja sahip bir yapıya sahipken şimdi ise bu avantajlara bir yenisi daha eklenerek Van için büyükşehir kapısı açılmıştır. Biz AK Parti olarak Van'ın büyükşehir fırsatlarını kâğıt üstünde değil, uygulamada layıkıyla değerlendirmek için bütün marifetimiz ve gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu süreçte sizlerin de katkı ve desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç var" dedi.
(MSA-Y)

21.01.2013 16:21:28 TSI

Editör: Wan Haber