AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi ve beraberindeki heyeti, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç‘ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Milletvekili Çiftçi, ziyarette, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ülkemizde en önemli kurumlardan biri, olduğunu ve en fazla kitleye hitap ettiğini söyleyerek ülkemizin ve ilimizin genç nüfus oranı ele alındığında gerçekten birçok vatandaşımıza sportif faaliyetler ve gençlik hizmetleri konusunda hizmet vermektedir. Gençlerimizin kötü arkadaş ve alışkanlıklardan uzak kalabilecekleri bir ortamı sağlayan ve gençlerimizin ikinci evi olan gençlik merkezleriyle ayrı bir hizmet alanına sahiptir” dedi.

İnanç’ın hizmetlerinin ve projelerinin sonuna kadar destekçisi ve takipçisi olacağını ifade eden Çiftçi, İnanç'ın Van'ın gençlerinin yetişmesinde ve sportif faaliyetlerde önemli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.


Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten İnanç ise, sayın milletvekili ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki süreçte desteklerini beklediklerini söyledi.

Editör: Wan Haber