Çorluspor'un amigosu Didi olarak bilinen Doğan Ayıklar, Fenerbahçe aşkı yüzünden evini sarı lacivertli renklere boyadı. Kanım sarı-lacivert akar diyen Doğan Ayıklar; "İyi günde kötü günde Fenerbahçeliyim. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim" dedi.
Çorlu'da evini sarı lacivert renklere boyatan Çorluspor'un meşhur amigosu Didi olarak bilinen Doğan Ayıklar, Fenerbahçe aşkı nedeniyle evinin dış cephesini sarı lacivertli renklere boyatıp birde evinin dışına Fenerbahçe logosu koydu. Herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanan ve sarı lacivertli renklere olan sevgisi nedeniyle dikkat çeken Doğan Ayıklar, tüm mahallelinin ilgili odağı oldu.
Fenerbahçe aşkı nedeniyle kanının sarı lacivert aktığını söyleyen Doğan Ayıklar; "Fenerbahçe şampiyonda olsa kümede düşse biz Fenerbahçeliyiz. Takımımızın transfere ihtiyacı yok, takımımız gayet iyi. Transfere ihtiyacı olan başka takımlar varsa biz oyuncu verebiliriz. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim ve ölene kadar Fenerbahçeliyim. İyi günde kötü günde takımızın yanındayız. Babamız Emre Bölezoğlu tekrardan geri döndü, çok mutluyuz" dedi.
Mahalle de oturanların sevgi gösterisi ile karşılaşan ve Fenerbahçe aşkı nedeniyle alkışlanan Doğan Ayıklar, evini sarı lacivert renklere boyatmasından dolayı herkesin ilgi odağı oluyor.
(SŞ)

02.02.2013 16:13:43 TSI

Editör: Wan Haber