Manisa Belediyesi, Topçu Asım Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine yıllardır büfe olarak kullanılan muhtarlık binasının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımın ardından ortaya çıkan boş alanın yine vatandaşların talebi doğrultusunda park ve yeşil alan olarak değerlendirileceği belirtildi.
Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıllardır büfe olarak kullanılan Topçu Asım Mahallesi muhtarlık binasının hafta sonu yıkımını gerçekleştirdi. Hacı Yahya Camii'nin ve mahallede bulunan bazı işyeri ile evlerin cephesini kapatan ve kötü durumda olan muhtarlık binasının yıkımı, bölgede yaşayan mahalle sakinlerini de sevindirdi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait iki dozer ve bir kamyonla yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından, eski muhtarlık binası tamamen yıkıldı.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Topçu Asım Mahallesi ziyaretinde, vatandaşların muhtarlık binasının yıkılarak, yerine yeşil alan düzenlemesi yapılması ile ilgili talebin gündeme geldiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, "Belediye Başkanımızın talimatı doğrultusunda, halkımızın talebine yanıt verdik. Bu konuda vatandaşlarımızdan sürekli talep geliyordu. Gerekli görüşmelerimizi yaparak, yıllardır büfe olarak kullanılan muhtarlık binasının yıkımı için gerekli adımları attık. Hafta sonu yıkımını gerçekleştirdiğimiz muhtarlık binasının yerine park ve yeşil alan yapımı için kısa süre içinde çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.
(AY-ERG-Y)

21.01.2013 16:36:54 TSI

Editör: Wan Haber