Bursa Büyükşehir Belediyesi, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nda eğitim gören engelli öğrencilerle ailelerini ve okul yöneticilerini Gönül Dostları Sofrası'nda ağırladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Altı Nokta Körler Derneği ve Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nun girişimleriyle gerçekleştirilen programa 20 engelli öğrenci ve aileleri katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Koçak ile bir araya gelen öğrenciler, özel buluşmadan dolayı keyifli bir gün yaşadıklarını ve sevinçli olduklarını ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, engelli çocukları gönül gözleri açık birer dost olarak gördüklerini söyledi. Şenocak, Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman için engelli vatandaşların yanında bulunduğunu ifade ederek, ihtiyaç duyulan her konuda destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
(MŞ)

30.11.2012 14:06:41 TSI

Editör: Wan Haber