Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu'nda ön lisans bölümlerinde okuyan öğrencilerin kendi branşlarındaki lisans bölümlerine geçiş yapmasını sağlayan, dikey geçiş sınavları sebebiyle öğrencilere eğitim semineri verildi.
İhtiyaç Akademi Kütahya Şubesi ve EMYO işbirliği ile öğrencilere DGS (Dikey Geçiş Sınavı) hakkında bilgilendirme ve paylaşım semineri, Cemal Öztürk Amfisi'nde gerçekleştirildi. Seminerde İhtiyaç Akademi Kütahya Şubesi Müdürü Salih Özden tarafından Dikey Geçiş Sınavı'nın içeriğine yönelik teorik bilgiler sunuldu.
Sunumun ardından İhtiyaç Akademi DGS Koordinatörü Serdal Türk, Emet Meslek Yüksekokulu'ndaki bölümlerde eğitim alan öğrencilerin eğitimlerini tamamladıktan sonra hangi lisans programlarını tercih edebilecekleri hakkında bilgi verdi.
Emet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin böyle iyi bir okulda eğitim aldıkları için çok şanslı olduklarını vurgulayan Türk, daha sonra Dikey Geçiş Sınavı'na ilişkin öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Soru cevap bölümünden sonra Emet MYO Müdürü Cem Gültekin seminere katılan İhtiyaç Akademi yetkililerine teşekkürlerini ileterek, plaketlerini takdim etti.
Emet Meslek yüksekokulunda DGS sınavları için Yüksekokul Müdürü Cem Gültekin ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Mahmut Ünal Şaşmaz tarafından ücretsiz matematik kursuda veriliyor.
(MS-EFE)

08.12.2012 12:00:29 TSI

Editör: Wan Haber