Elbistan Belediye Spor futbol takımı, U-19'larda elde ettiği başarısını, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ü makamında ziyaret ederek, paylaştı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Durmuş Küçük, elde edilen başarının büyük bir başarı olduğuna dikkat çekerek, kulüp yönetimi ve futbolcuları tek tek kutladı. Küçük, "Genç U-19'larda gurup şampiyonuyuz. 22 takım arasında gösterdiği başarıyla il birinciliğini hak eden takımımızı tebrik ederim. Elbistan Belediye Spor'un sorunlarıyla göreve geldiğimiz günden bugüne yakından ilgilendik. Belediyemiz bu süreçte hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır. Yapılacak transferlerle değil de kendi gençlerini geliştirerek, il birincisi olan takımız iller arasında aynı başarıyı devam etmeleri halinde Türkiye finallerinde katılacaklar. Bu başarının vurgulanması gerekiyor. Bu kupayı ilçemize kazandıran değerli sporcularımıza çok teşekkür ederim. İnşallah devamının geleceğinden de şüphem yok. Ama takımla ilgili bazı hususlar bizi üzmektedir. Kimin tarafından olduğunu anlamadığım bazı Elbistanlı hemşerilerimiz, rakip takımları desteklemelerine anlam veremedim. Bu durumu milletimize şikayet ediyorum. Bizim takımızı değil de rakip takımları destekleyen bu arkadaşlarımın kafa yapısını anlamadık. Bu hususunda altını çizmek istiyorum. Başta kulüp yönetimi, sayın hocam olmak üzere tek tek tüm futbolcularımızı gönülden tebrik ediyorum" dedi.
Elbistan belediye Başkanı Durmuş Küçük'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Ragıp Güllü ise, "Elbistan Belediye Başkanımız ve Elbistanspor onursal Başkanımız Durmuş Küçük'e çok teşekkür ederiz. Göreve gelmemizin ardından alt yapıya olan önemini bizlere hatırlattılar. Bizde alt yapının ehemmiyetini ve önemini anlayarak, elimizden gelen gayreti göstererek bu yılda şampiyonluğu yaşattık. Bu dönem 22 takım içerisinden il birinciliği başarısını elde ettik. Bu başarının küçümsenmeyecek bir başarı olduğuna inanıyoruz. Ve bu başarımızın ileriki yıllarda artarak devam edeceği düşüncesindeyiz. Maalesef A takımda istediğimiz başarıyı elde edemedik ilk yarıda. Fakat her şey bitmiş değil. Yeni transferler yaparak ikinci yarıya hazırız. Taraftarlarımıza ikinci yarıda daha iyi bir futbol izleyeceklerinden şüphesi olmasın. İyi ve kötü zamanlarımızda her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.
Ziyaret, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün futbolculara çeşitli hediyeler takdim etmesi ile sona erdi.
(OZR-Y)

16.01.2013 16:08:11 TSI

Editör: Wan Haber