Düzce İl Encümeni 8 teklifi değerlendirmek üzere toplandı. İl?Genel Sekreter Yardımcısı Selim Metin'in başkanlık ettiği toplantıda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ile Plan Proje ve Yatırım İnşaat Müdürlüğünün talepleri görüşüldü.
Toplantıda, İl Özel İdaresinin 2012 yılı İnsan Kaynakları ve Eğitim?Müdürlüğü Bütçesi altında bulunan bin 382 TL'nin cenaze giderleri için aktarılması uygun bulundu.
İl?Özel İdaresi Performans Yönetmeliğine göre tespit edilen 5 personele 2012 yılı 1. yarısı için 6 bin 883 TL ve 2. yarıyıl ikramiye tutarı için ise 7 bin 158 TL?ödenmesine karar verildi.
Düzce Merkeze bağlı Bahçeköy'de yapılan yapıya İmar Kanunun 42. maddesine gereğince verilen 542 bin 77 TL idari para cezasının ardından gerçekleştirilen denetim sonucunda 1 ay içinde ruhsata uygun hale getirilmediği takdirde yıkılacağı kararı alındı.
Çilimli'nin Çalılık Köyü köy konağının çatısının yapımı ve çevre düzenlenmesi için Plan ?Proje ve Yatırım İnşaat Müdürlüğünün ödenek talebi görüşüldü. Encümen gerekli çalışmalar için 3 bin TL ödenek verilmesini uygun buldu.
Yığılca ilçesine bağlı Hebeler Köyünün okul duvarı ve içme suyu deposunun onarımı için istenen 2 bin TL'lik ödenek talebi olumlu bulanarak kabul edildi.
Toplantıda ayrıca Yayla Köyü, Yeşilçam Köyü ve Akçakoca'ya bağlı Çiçekpınar köylerindeki bazı parsellerin ifraz talepleri değerlendirilerek kabulüne karar verildi.
(AY)

08.12.2012 12:06:40 TSI

Editör: Wan Haber