Dünyanın en akıllı adamı olduğunu notere tasdik ettiren Yazar Erdal Demirkıran, 15 Şubat Cuma akşamı Orhangazi Kültür Merkezi'nde seminer verecek.
Adapazarı Belediyesi Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 15 Şubat Cuma akşamı "Dünyanın En Akıllı İnsanı" adlı kitabıyla satış rekorları kıran yazar Erdal Demirkıran seminer verecek. Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek seminer saat:19.00'da başlayacak.
Çok içine kapanık, elleri cebinde, başı önünde dolaşan bir üniversite öğrencisi olan Demirkıran, 18 Haziran 1993 günü, derste bir soruya verdiği yanıt nedeniyle 'rezil' oldu. Odasına kapanıp bir kağıda yazmaya başladı. Kağıda "Pasif olmaktan, rezil olma korkusundan kurtulmak zorundaydım. Sosyal hayata girmeliydim. Değişmeliydim. 'Birine 40 kere deli dersen deli olur' sözü aklına geldiğini ve yazı yazmaya başladığını ifade eden Demirkıran, "Aylarca bulduğum her boş kağıda 'Ben akıllıyım' yazdım. Sonra işi abartıp 'Ben dünyanın en akıllı insanıyım' yazmaya başladım. Ve artık kendimi dünyanın en akıllı adamı olduğuma öyle inandırmıştım ki. Bunu notere tasdik ettirdim. İlk tepki babamdan geldi. Sonra kişisel gelişim üzerine kitaplar yazıp seminerler vermeye başladım" dedi. Özgeçmişini silmiş, özgeleceğini ise seminerlerle paylaşan Demirkıran, 15 Şubat Cuma akşamı da Adapazarı'nda seminer verecek.
(RKO-RKO)

13.02.2013 13:15:49 TSI

Editör: Wan Haber