Of Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Proje ekinine Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından teknik destek eğitimi verilecek.
Kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum üyelerinden oluşan 17 kişilik ekibe eğitim verilmesi ile ilgili protokol Of Kaymakamı Eren Arslan ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım tarafından imzalandı.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nda imzaların atılmasıyla start alan proje ile ilçenin ve bölgenin gelişmesine katkı sunmayı amaç edindiklerini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan "Bir hafta sürecek olan eğitim ile proje ekibinde bulunan arkadaşlarımız bir projenin nasıl oluşturulacağı konusunda bilgi sahibi olacaklar. Gerçekleştirilecek olan eğitim sonrası ekibimizle birlikte sık sık toplantılar yaparak Avrupa Birliği Hibe Programları, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve çeşitli yardım kuruluşlarının açmış olduğu başlıklar içerisinde proje yazımına start vereceğiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Of'ta oluşturulan proje ekibin başarılı çalışmalara imza atacağına inançlarının tam olduğunu belirten Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ise, "Girişimcileri ve işletmeleri desteklemek, teşvik etmek, kamu kurumlarının mevcut kapasitesini ve insan kaynağını geliştirmek, bölgede başta turizm olmak üzere altyapısal eksikliklerin giderilmesini sağlamak amacıyla verdiğimiz destekler devam edecektir" diye konuştu.
Of Kaymakamlığı ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen proje ile 25 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında günde 6 saat eğitime tabi tutulacak olan Of Proje ekibi, hiçbir karşılık beklemeden yapacağı çalışmalarla ilçenin ve bölgenin gelişmesine katkı sunacak.
(BK-ÖS-Y)

12.02.2013 12:04:58 TSI

Editör: Wan Haber