Bu yıl 17. düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarında Didim'in tanıtım çalışmalarına katılan Kaymakam Ersin Emiroğlu fuarın verimli ve güzel geçtiğini söyledi.
Kısa adı EMITT olan ve bu yıl 17. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahatinde Didim'in tanıtım çalışmalarına katılan Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu fuardaki tanıtım çalışmalarını değerlendirdi. Fuarda Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, Didim Ticaret Odası Meclis üyeleri ve Turizmciler birlikte fuardaki tanıtım çalışmalarında bizzat görev alan Kaymakam Emiroğlu fuarın verimli geçtiğini ifade etti.
Didim standına ilginin yoğun olduğunu dile getiren Emiroğlu "Fuar verimli ve güzeldi. Standa rağbet yoğundu; destinasyon olarak yer almamız katkı sağladı. Tabii bu tür fuarlarda yeniliklerin olması lazım; hem görsel hem de tanıtım. İkramlar anlamındaki tanıtımlara ağırlık verilmeli; vatandaşlarda zaten buna ilgi gösteriyor" dedi.
"MEDUSA VE EFE HEYKELİ GÜZEL OLDU"
Bu yıl tanıtım çalışmaları esnasında Sokak Sanatları atölyesinin Medusa ve Efe heykeli katılımcıların dikkatini çektiğini dile getiren Emiroğlu "Görsel tanıtım çalışmaları bu tür bir fikrin ortaya çıkması güzel olmuş. Düşünenlere ve bunun yapılmasına katkı veren Belediyemize teşekkür etmek gerekiyor. Ayrıca İlçemizde Avrupa'nın en büyük Marinası mevcut, muhakkak Marina yönetimi kendi tanıtım çalışmalarını yapıyordur ama Didim'de böyle bir yerin olduğu anlatılmalı tanıtılmalı. Didim'in broşürlerinde bu yer almalı" dedi.
Didim standına başka ilçelerden de ziyaretlerin olduğunu belirten Kaymakam Emiroğlu Bosna Hersek Turizm Bakanının da Didim standını ziyaret ettiğini sözlerine ekledi.
(HÇ-İK)

02.02.2013 14:36:22 TSI

Editör: Wan Haber