Bursa'da düzenlenen İllerarası Süper Ligi Kick Boks Şampiyonası'na Konya'nın Derbent ilçesinden katılan Gençlikspor Kulübü sporcuları, müsabakalarda 12 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederken, bu başarıyla ikincilik kupasının da sahibi oldu.
Yıldızlar, minikler, büyükler ve gençler bay ve bayan kategorilerinde gerçekleştirilen şampiyonaya Konya'dan katılan Derbent Gençlikspor Kulübü sporcuları, 12 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesi elde etti. Şampiyonada madalyaları toplayan Derbentli sporcular, elde ettikleri bu başarıyla ikincilik kupasının da sahibi oldu. Antrenörler Bekir Tekin ve Hatice Coşkun, yaptıkları ortak açıklamada, sporcularının şampiyonada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve Konya'yı en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti. Kulüp olarak çok dinamik bir altyapıya sahip olduklarını belirten antrenörler, şampiyonada bunun semeresini aldıklarını, son başarılarıyla gurur duydukları bu gençlerin gelecekte milli takım kadrosunda yer alacaklarına gönülden inandıklarını kaydetti.
Kick Boks Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü de, Derbent Gençlikspor Kulübü'nü elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik ederken, sporcularına sahip çıkarak destek veren Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar'a teşekkür etti. Şampiyonada kilolarında birinci gelen isimler şöyle: Beyza Esen (57), Servet Bircan (42), Mehmet Öztürk (57), Salim Demir (37), Furkan İçköprü (60), Elçin Kardaş (42), Zübeyde Sevimli (46), Emre Şenol (47), Gülsüm Uysal (65), Ahmet Şimşek (47), Cengiz Demirok (54), Osman Demir (37).
(ARÖ-AH-Y)

13.02.2013 14:31:29 TSI

Editör: Wan Haber