Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Ördekli Kültür Merkezi'ndeki ziyarette Başkan Dündar, başarılı projeleri ile çok önemli bir misyon üstlenen Dağ-Der'in sadece bölgeye değil, tüm Bursa'ya hitap ettiğini söyledi. Bursa'da çok geniş bir bölgeye hitap eden Dağ-Der'in, özellikle sosyal ve kültürel hayatın geçmişten geleceğe aktarılması noktasında çok önemli çalışmalara imza attığını belirten Dündar, "Dağ-Der'in bu çalışmaları vatandaşlar ve kamu oyu tarafından da destekleniyor. Bu açıdan çok önemli bir misyon, görev üstlendiğinizi düşünüyorum. Sadece dağ yöresine değil, bütün Bursa'ya hitap eden projelerde birlikte çalışarak, Bursa'nın marka kent olma noktasında üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.
Osmangazi Belediyesi'nin, tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması, tanıtılıp gelecek nesillere aktarılması adına çok önemli çalışmalara imza attığının altını çizen Dündar, "Biz, bu konudaki çalışmalarımızla, gerek yurt içi, gerek se yurt dışında örnek belediye gösterilip, bir çok ödüle layık görüldük. Tabii ki bu çalışmalarımızın, bir de sosyal ve kültürel boyutu var. Bu yöndeki çalışmalarımızı da Dağ-Der gibi STK'larla birlikte yürütüyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Dağ_Der'in başarılı çalışmalarının destekçisi olacağız. Yeni yönetimi de, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Dağ-Der Başkanı Mustafa Bay, yeni dönemde yapacakları faaliyetler hakkında Dündar'a bilgi verdi.
(MŞ)

19.12.2012 13:28:03 TSI

Editör: Wan Haber