Salihli ilçesinde düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Yıldız Erkek Futbol Turnuvası'nda, Cumhuriyet İlkokulu şampiyon oldu.
Salihli'de gerçekleştirilen müsabakalara 16 takımın yanı sıra Kula ve Alaşehir ilçelerinin birinci olan okulları katıldı. Müsabakalar sonucunda Cumhuriyet İlkokulu, Salihli birincisi olarak Manisa'da düzenlenecek olan dörtlü final grubuna katılmaya hak kazandı.
Takımının başarısını değerlendiren Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Karakuş "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılarımızı tekrar etmek istiyoruz. 16 takım içinden birinci olduk. Manisa Dörtlü Final Grubu maçlarına gitmeye hak kazandık. Bu başarımız bizleri mutlu etmiştir. Manisa'da yapılacak Dörtlü Final Grubu maçlarında aynı başarıyı göstermek istiyoruz" dedi.
Okul Müdürü Zeki Yarıcı ise, " Başarmak, başarılı olmak güzel bir duygu. Ben öncelikle katkılarını esirgemeyen saygıdeğer velilerimize, öğretmenlerimize, kişi ve kurumlara teşekkür etmek istiyorum. Sportif başarıların yanında öğrencilerimizin sınavlarında ve derslerinde de başarılı olmalarını arzu ediyorum. Sporcu öğrencilerimizin diğer grup müsabakalarında ilçemizi en güzel bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.
(ES-ERG-Y)

21.02.2013 11:43:37 TSI

Editör: Wan Haber