Başarı izleme ve Geliştirme Projesi kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Pianalitik Dershaneleri işbirliği ile 'Çocuğun Başarısı İçin Anne Baba Ne Yapmalı?' konulu seminer Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlendi.
Denizli Halk Eğitim Merkezinde yapılan seminere, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Pianalitik Dershanesi yöneticileri, konuşmacı Canten Kaya, öğretmenler ve veliler katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Vali Abdülkadir Demir, Denizli'nin eğitimde her zaman başarıyı yakalayan bir il olduğunu belirterek, "Bu yıl Denizli'de Başarı İzleme ve Değerlendirme konusunda bir çalışma başlattık. Pamukkale Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak bir çalışmasıdır. Çalışmanın ana hedeflerinden biride çocuklarımızın günlük dersleri devam ederken gelecekteki hedeflerini belirlemedir. Kendilerini zaman zaman sorgulayarak, aldıkları eğitimle nereye geldiklerini test etme anlamında, sorgulamayı esas alan bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bu pek çok yerde denenen ve takip edilen bir sistemdir. Hepimiz günlük meşgale içerisinde ailemize gereken zamanı ayıramıyoruz. Oğlum da benimle burada. Bir veli olarak bu seminerin çok faydalı olacağına inanıyorum. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in konuşmasının ardından Eğitimci-Yazar Canten Kaya, seminere katılanlara eğitici bilgiler verdi. Seminer bitiminde Vali Demir, konuşmacı Canten Kaya'ya çiçek takdim etti.
(EV-Y)

05.12.2012 13:02:37 TSI

Editör: Wan Haber