Cumhuriyet Halk Partisi Yöneticileri, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'nün Yılın Belediye Başkanı Seçilmesinden dolayı kutlama ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten hayli memnun olan Başkan Ünlü yaptığı açıklamada, aldıkları ödülün sadece kendisinin değil, tüm belediye personelinin ve Armutalanlıların olduğunu söyleyerek, yerel seçimlere kadar bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. Bilindiği gibi kısa süre önce Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Meclis Dergisi tarafından yapılan anket sonucunda "Yılın Belediye Başkanı" seçilmişti. Marmaris Cumhuriyet Halk Partisi Yöneticileri, Başkan Ünlü'yü tebrik etmek için makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Kaplan ve Suat Esin, CHP Marmaris İlçe Başkan Vekili Müjgan Gürgan, Başkan Yardımcısı Ali Özge Kol, Yönetim Kurulu Üyesi Nazan Koççaz, Beldibi Belde Başkanı Zeki Aydoğdu, Armutalan Belde Başkanı Barış Ünlü ve Armutalan Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Scott bulundu.
Heyet adına bir konuşma yapan CHP Marmaris İlçe Başkan Yardımcısı Ali Özge Kol, "İlçe Yönetim Kurulu ve belde Başkanlarımızla beraber Başkanımız Muhammet Ünlü'nün Yılın Belediye Başkanı olarak seçilmesinden çok mutlu olup, gurur duyduk. Kendilerini canıgönülden kutluyoruz. Yönetime geldiklerinden bu yana kadar Armutalanın çehresi değişti. Çok başarılı işlere imza attılar. Bu başarılarının devamını diliyoruz." diyerek, bu başarılarından dolayı Başkan Ünlü'ye teşekkür etti.
Başkan Muhammet Ünlü'de bu ziyaretten çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Göreve geldiğimizden bu güne kadar Armutalan'ın daha yaşanır, modern bir kent olması için elimizden geleni yaptık. Bana göre birçok başarılı iş yaptık. Meclis Dergisi tarafından yapılan ankete göre de yılın Belediye Başkanı olarak seçildim. Bu başarı sadece benim değil, tüm belediye çalışanlarının. Aldığım bu ödül sadece benim değil tüm Armutalanlıların. Bu başarıya destek veren ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık olarak 1 yıl kalan yerel seçimlere kadar bu çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi de bu çalışmalarımıza her zaman destek oldular, bundan sonra da destek olacaklarına inanıyorum. Bilindiği gibi seçimlere çok az bir süre kaldı. Bütün küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erip, bütün partili arkadaşlarımızın birbirleriyle kenetlenip, seçimlere hazırlanması gerekiyor." diyerek, ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Yöneticilerine teşekkür etti.
(BG-MB-İK)

06.02.2013 14:37:04 TSI

Editör: Wan Haber