Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Teşkilatı hafta sonu ağırladıkları CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ile birlikte Nazillili işadamlarını ziyaret ederken, teşkilat daha sonra ise Huzurevini ziyaret etti.
Haftasonu Nazilli'ye gelen CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'a Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri eşlik etti. Nazilli'nin önde gelen firmalarından Sistem Güneş Enerji ve Sütman işletmelerini gezerek, işletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. CHP heyeti işletmede çalışan personelle de sohbet ederek, sorunları dinledi.
Milletvekili Baydar'ın Nazilli'den ayrılmasının ardından ise CHP Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı, Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi'nde bulunan yaşlıları ziyaret etti. Cavit Yenipazarlı'ya ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri eşlik etti. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen CHP'liler, ziyaretlerin sık aralıklarla devam edeceğini söyledi.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı, huzurevleri ziyaretlerin düzenli olmasının ifade ederek; "Onlarda yalnızlık duygusu uyandırmamak için yaşlılarımızı sadece belirli günlerde değil, sık aralıklarla ziyaret ediyoruz. Gözlerde tatlı gülüşler ve hoş sohbet ortamında güzel bir gün geçirdik?" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

07.01.2013 14:28:15 TSI

Editör: Wan Haber