Edirne İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı'yı makamında ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Edirne'deki gençleri birtakım kötü alışkanlıklardan korumak için müdürlük olarak başlattıkları 'Cansuyu' projesine katkılarından ötürü Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucu 2012-2013 eğitim-öğretim dönemi birinci yarıyıl içerisinde il merkezinde bulunan 17 lisede 2 bin 591 öğrenciye, 261 öğretmene, 55 veli ve Halk Eğitim Merkezi'nde kurs alan 72 kursiyere bilgilendirme semineri düzenlediklerini kaydetti. Ayrıca Edirne Kapalı Cezaevi'nde görevli 110 ceza infaz memuruna 'Uyuşturucu Maddeler ve Bağımlılıkları Hakkında Bilgi Sahibi Olma' konularında bilgilendirme eğitimleri verdiklerini kaydeden Ceylan, şunları söyledi:
"Ailelere ve üniversite gençlerine yönelik, madde bağımlılığı ve bağımlılık ile mücadele kapsamında interaktif bilgilendirme CD'leri hazırlanıp dağıtıldı. Projeyi tanıtan ve insanların her zaman kullanabileceği, göz önünde olan not defteri, kalem ve kapaklı dosya şeklinde materyaller hazırlandı ve dağımı yapıldı. 2012 yılı içerisinde 10 aylık bir süreci kapsayan proje, 31 Aralık 2012 tarihinde sona erdi."
Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı ise, Ceylan'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Ceylan, Yardımcı'ya plaket takdim etti.
(ORA-Y)

02.02.2013 11:09:42 TSI

Editör: Wan Haber