Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 1 yıldır görev yapan İlçe Vaizi Gülsüm Soydan, İstanbul'a tayin oldu.
İlçe Vaizi Gülsüm Soydan bugün itibariyle İlişiğini keserek Çerkezköy'den ayrıldı.
Eğitim durumundan dolayı tayin istediğini söyleyen Gülsüm Soydan, "İstanbul Adalar ilçesine tayin oldum. Orada ada ada dolaşarak vaaz vereceğim. Tekirdağ İl Müftülüğü'nde 3 yıl görev yaptıktan sonra son bir yılımı Çerkezköy'de geçirdim. Benim için dolu dolu bir yıl oldu. " dedi.
İlçe Müftüsü Bayram Şahin ise, Vaiz Gülsüm Soydan'ın ayrılmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Kendisinin çok yararlı hizmetlerini gördük. Müftülüğümüzün Aile ve İrşad bürosundaki etkinlikleri ve hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki meslek hayatında başarılar ve hayatında sağlıklı, sıhhatli bir ömür diliyorum. Kendisini Allah'a emanet ediyoruz" diye konuştu.
Gülsüm Soydan'ın görev süresinde yaptığı hizmetler ve faaliyetlerle güzelliklere imza attığını kaydeden Bayram Şahin, "Hocamızın belirlediği programların askıya alınmaması için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın belirli boşluğunu doldurmak mümkün olmayacak, kendine has var olan gayretlerini tebrik ediyorum. Çok çalışkan bir kardeşimizdi. Kendisinden Allah razı olsun diyoruz. İnşallah bundan sonra da güzel işler başaracaktır. Buradan ayrılış başka bir müftülükte göreve başlamadır. Zaman zaman yine Çerkezköy'de bir araya geleceğiz. Aynı kurumun ve aynı şemsiyenin altındayız" bilgisini verdi. Yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Bayram Şahin, emek ve hizmetlerinden dolayı Vaiz Gülsüm Soydan'a teşekkür ederek, bayanların hazırlattığı hediyeyi kendisine takdim etti.

20.02.2013 12:34:49 TSI

Editör: Wan Haber