Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir başkanlığındaki heyet, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, beraberinde; Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Adana Süper FM Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pamuk, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Arif Basri Baş, İHA Kilis Temsilcisi Mehmet Ali Dağ, DHA Kilis Temsilcisi Reşit Çelebioğlu ile birlikte Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Vali Süleyman Tapsız'ı kaymakamlık döneminden beri tanıdığını belirterek, "Sayın Valimizi Kilis'e atanması nedeniyle ziyaret etmek için geldik. Kendisi Osmaniye'nin Kadirli ilçesindendir. Çalışkan bir insandır. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Kilis inşallah Sayın Valimizin engin tecrübesinden iyi şekilde yararlanır" dedi.
Vali Tapsız ise Cafer Esendemir ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnun olduğunu dile getirdi.
Esendemir ve beraberindekiler daha sonra Kilis Kent Gazetesi Sahibi Ahmet Barutçu, Kilis'in Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Reyhanlı, Hududeli Gazetesi Sahibi Ahmet Çağlar ile Vizyon Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ekinci'yi ziyaret ederek, Basın İlan Kurumu'nda yapılacak seçimlerle ilgili olarak Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan'a destek istedi.
(MAD-MAD-SO-Y)

07.01.2013 16:05:44 TSI

Editör: Wan Haber