Çanakkale'nin Çan ilçesinde trafik işaret levhaları yenileniyor. Belediye, eksik levhaların yerine yenilerini yerleştiriyor.
Çan İlçe Trafik Komisyonunca ilçe merkezindeki levhalarla ilgili yapılan tespitlerin ardından eksik levhalar tamamlanıyor. Trafiğin daha düzenli ve akıcı olmasını sağlayacak trafik işaretleri belirlenen yerlere yerleştiriliyor. İlçe trafik Komisyonunca tespit edilen Şehit Mustafa Kaya Caddesi, Çanakkale Caddesi, Kalebodur Caddesi'nde çalışmaların sürdüğünü söyleyen Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, trafik işaretlerinin güvenli ve emniyetli bir sürüş için çok büyük önem arz ettiğini ifade etti.
Can emniyeti açısından Çanlıları trafik kurallarına uymaya davet eden Belediye Başkanı Kuzu, "İlçemizde daha güvenli bir trafiğin olması için, bizler idareciler olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Gerekli ikaz levhalarını ilçe merkezine yerleştiriyoruz. Sürücülerimizden ve yaya vatandaşlarımızdan trafik konusunda daha dikkatli davranmalarını bekliyoruz. Zira trafik kuralları yaşamamız içindir. Can emniyetimizin sağlanması trafik kurallarına uymakla, uymayanları da uyarmakla mümkün olur" dedi.
(GŞ-GD-MŞ)

21.01.2013 16:20:25 TSI

Editör: Wan Haber