Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında bulunan bayan güreş milli takımını, Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, Cumhuriyet Savcısı Salih Zeki Kocaman, İlçe Jandarma Komutanı Cem Gökdemir ve ilçe emniyet amiri Bülent Kale ziyaret etti.
Kamp hakkında bilgi veren Bayan Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Yılmaz Arslan, Antrenörler Habil Kara, Selahattin Karaman, Süleyman Kenger, Şemseddin Yıldız, Zeynep Yıldırım Diri, Kamp Müdürü Mehmet Zeybekoğlu, Masöz Şafak Öztürk ve 25 sporcu ile kampa girdiklerini bildirdi. Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nin bu hazırlık kampı için çok ideal ve çalışma ortamının çok mükemmel olduğunu belirten Arslan, ''Burada kuvvet ve kondisyona dayalı çalışmalar yaparak iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İnşallah 2013 yılının ilk kampını yaptığımız Demirkazık bize uğurlu gelir ve 2013 yılında bol madalya elde ederiz'' dedi.
Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez ise bayan güreş milli takımını en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek milli takım kamplarını Çamardı'nda yapan milli takım teknik kadrosuna ve federasyona teşekkür ederek, ''Milli takımlarımızın uluslar arası şampiyonalarda daha başarılı olması için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız'' dedi.
(YE-ZB-Y)

02.02.2013 10:25:07 TSI

Editör: Wan Haber