Malatya'da Niyazi Mısri Vakfı'nı ziyaret eden AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, "AK Parti iktidarları olarak tüm değerlerimize sahip çıkıyoruz" dedi.
Partililerle birlikte Niyazi Mısri Vakfı'nı ziyaret eden AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, istişarelerde bulundu.
Niyazi Mısri Vakfı yetkilisi Cumali Hanbay, vakıf faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Emekli eğitimci Hanbay, "Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında görme engelliler için 35-40 bin TL değerinde bilgisayar aldık. Ayrıca Kıbrıs, Filipinler, Kazakistan ve Japonya'ya öğrenciler gönderdik. Oralardan buraya öğrenciler geldi" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Öznur Çalık ise Niyazi Mısri Vakfı'nın önemli hizmetler ifa ettiğini belirterek, "Malatya Belediyesi kültür faaliyetleri de yapıyor. Niyazi Mısri ile ilgili konferanslar yapıldı" dedi. Çalık daha sonra şunları söyledi:
"AK Parti iktidarları olarak tüm değerlerimize sahip çıkıyoruz. İz bırakmış düşünür ve tasavvuf edebiyatının önemli isimlerini yaşatmak boynumuzun borcudur. Bu nesli yetiştiren büyüklerimizin eline sağlık diyorum. Sadece hizmet adına sürdürülen bu mücadelede yer alanları kutluyorum. "
(NA-Y)

04.01.2013 11:57:14 TSI

Editör: Wan Haber