Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Pazar günü Ordu Engelliler Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımını ağırlayacak olan Aydın Engelliler Spor Kulübü, Aydın Büyükşehir Belediyesi reklamıyla sahaya çıkacak.
Aydın Belediyesi'nden geçtiğimiz hafta destek gören ve sahaya Aydın Belediyesi'nin reklamının yer aldığı formalarla sahaya çıkacak olan Aydın Engelliler Spor Kulübü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Aydın'ın da aralarında bulunduğu 13 ilin büyükşehir yapılmasını içeren Büyükşehir Yasasını dün onaylamasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi reklamı ile sahaya çıkma kararı aldı.
Aydın'ın büyükşehir olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ercan Karacasulu, "Yeni formalarımızı Aydın Belediyesi reklamıyla baskıya göndermiştik. Aydın'ın büyükşehir olmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi reklamı ile sahaya çıkma kararı aldık. Aydın Büyükşehir Belediyesi ismini ilk olarak biz kullanacağız. Bundan dolayı mutluyuz" dedi.
"ORDU MAÇINA AYDINLILARI BEKLİYORUZ"
Ligin ilk karşılaşmasında Ankara Yenimahalle Belediyesi'ne mağlup olduklarını hatırlatan Karacasulu, "Pazar günü 17.00'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Ordu Engelliler Spor Kulübü'nü ağırlayacağız. Aydın'daki ilk maçımıza hemşehrilerimizi bekliyoruz. Bizim maçımız 3. Lig'deki temsilcimiz Aydınspor 1923'ün karşılaşmasından sonra başlayacak. Spor dolu bir gün geçirmek isteyen Aydınlıları karşılaşmamıza bekliyoruz" diye konuştu.
(GY-MB-İK)

06.12.2012 17:35:19 TSI

Editör: Wan Haber