Büyükçekmece Belediyesi'nin ara vermeden yaptıkları altyapı, yol, imar ve sosyal faaliyet çalışmaları Büyükçekmeceliler'den takdir topluyor. İlçede bulunan vatandaşlar Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Büyükçekmece Belediyesi'ne eklenen son beldelerle birlikte çalışma alanının genişlediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Akgün ve ekipleri tarafından bölge genelinde aralıksız devam eden altyapı, yol, imar, park ve bahçe çalışmaları Büyükçekmece halkı tarafından takdirle karşılanıyor.
Vatandaşların belediye çalışanlarına yakın ilgi göstermelerinden oldukça memnun olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Yaptığımız çalışmalar tüm halkımızı ilgilendiriyor. El ele vererek birbirimize kolaylık sağlayarak ekiplerimize vatandaşlarımızın yakınlık göstermeleri bu projelerin bir daha erken hayata geçmesine neden oluyor" dedi
30 yıldır Büyükçekmece'de bulunduğunu ayakkabıcı Çağdaş Kayabaş, "Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün çalışmalarından son derece memnunuz. Hasan Akgün, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi belediye başkanlarından biridir. Gerek alt yapı çalışmaları gerekse kültürel etkinlik çalışmalarından memnunuz. Dileriz başkanımız uzun süre görevinde kalarak çalışmalarına devam eder. Yapımı devam eden yat limanının Büyükçekmece'ye her şeyden önce prestij katacağını düşünüyorum. Büyükçekmece ismine bir artı daha katacaktır, biraz daha turistlik bir belde olmamızı sağlayacaktır" dedi.
Butik işletmecisi Ebru Bilgin, "1976'dan beri Büyükçekmece'deyim. Büyükçekmece'de ne çalışma yapıldıysa Dr. Hasan Akgün sayesinde yapıldı. İlk yıllar yazlıkçı olarak buradaydık, yapılan çalışmalarla birlikte kışında buraya yerleştik. Hizmetlerinden son derece memnunuz. Yat limanı olarak yapılan Marina İstanbul'un Büyükçekmece'ye katkısının yanı sıra biz esnaflara da büyük etkisi olacaktır. Büyükçekmece de yapılacak olan bir marina en başta turizmi hareketlendirir. Gelenlerin yatırım yapmasına, yatırımların çoğalması da Büyükçekmece'nin daha da gelişmesini sağlar" diye konuştu.
Başkan Akgün'ün çalışmalarını çok iyi bulduğunu belirten balıkçı Ahmet Sami Sönmez, "Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün çalışmalarını çok iyi buluyorum. Yapılan ışıklandırma çalışmaları da vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılanıyor. Yeni bağlanan beldelerimizde yapılan altyapı ve yol çalışmaları halkımızın takdirini topladı" şeklinde konuştu.
Büyükçekmece'nin İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Mihrican Kıvrık, 14 yıldır Büyükçekmeceliyim. Özellikle sahili olsun, Kervansaray'ı olsun, Mimarsinan Köprüsüyle anılmış bir yerdir. Başkanımız Dr. Hasan Akgün çalışmalarıyla Büyükçekmece'yi iyileştirip geliştirmiştir. Büyükçekmece halkına festivalleriyle, gösterileriyle kültürel etkinlikleriyle her zaman göz dolduran çalışmalar sunmuştur. Başkanımızın, Büyükçekmece'nin bugünkü duruma gelmesine büyük katkısı olmuştur. Ailecek de her zaman Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün yanındayız. Çalışmalarında dolayı teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.
Terzi Şener Yamanlar ise, "Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün çalışmaları çok güzel. Zaman içinde çok güzel projeler yaptı. Hala da yapmaya devam ediyor. Kendisinden ve çalışmalarından son derece memnunuz. Esnaflar ve diğer vatandaşlar için geçerli olan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun taşınması pek iyi olmadı. Bizim için getirisi olan bir kurumdu. Tekrardan Büyükçekmece içerisine gelmesini diliyoruz. Başkanımızın bu konuda duyarsız kalmayacağına eminiz" dedi.
(HÇ-ET-AŞ-Y)

09.12.2012 11:26:37 TSI

Editör: Wan Haber