Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Kurşunlu beldesinde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklama olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre İnegöl'den Kurşunlu beldesinde bir restorana alkol almaya giden 4 kişilik grup ile fotoğraf çektikleri sırada kendilerine bakıp güldüklerini iddia ettikleri Hasan Zengin ve 3 arkadaşı arasında tartışma çıktı. İnegöl'den gelen gruptan bir kişi, üzerindeki bıçağı çekerek karşı gruptaki şahıslara rastgele sallamaya başladı. Kurşunlu'da ikamet eden ve doğum gününü kutladığı öğrenilen 36 yaşındaki Hasan Zengin ile 26 yaşındaki Hakan D. ve 31 yaşındaki İbrahim Uzan aldıkları bıçak darbeleri ile ağır, 20 yaşındaki Ali Y. ise hafif yaralandı.
Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren 4 kişilik grup otomobille olay yerinden kaçarken, yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'e kaldırıldı. Bir su dolum tesisinde çalışan 3 çocuk babası Hasan Zengin kurtarılamazken, durumları ağır olan Hakan Duymuş ile boynundan ve kalbinden bıçaklanan İbrahim Uzan hemen ameliyata alındı. Ölen Hasan Zengin'in kayınbiraderi olduğu bildirilen İbrahim Uzan da ameliyatta hayatını kaybetti.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bıçaklı kavgaya karıştıkları tespit edilen her iki gruptan 2'şer kişiyi gözaltına aldı. Jandarmada sorguları tamamlanan Selim Y., Ali Y., Sedat G. ve Naci N. adliyeye sevk edilirken, olaya karışan 3 kişi ise aranıyor.
(SB-GS-Y)

12.01.2013 18:08:05 TSI

Editör: Wan Haber