CHP Parti Okulu'nda eğitime katılan Buca Mustafa Kemal Mahallesi kadınları, yaşadıkları ilçenin kurumlarını ve Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın hayata geçirdiği projeleri gezdi.
CHP Parti Okulu'nda "Yaşadığım yer" adlı projeye katılan Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri, proje kapsamında yaşadıkları ve gelişen ilçelerini yakından gözlemleme fırsatı buldular. Anadolu'dan gelen ve yaşadığı şehirle ilgili kurumların yerlerini öğretmeyle birlikte sosyalleşmelerini de sağlamak için bir günlük Buca turu yaptılar. Buca Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüs ile Buca turu yapan kadınlara, resmi kurumlar dışında Yörük Ali Efe Parkı, 3 Fidan Anıtı, Betontaş Kapalı Pazaryeri, Srebrenitsa Anıtı ve tamamlanmasına sayılı günler kalan Buca'nın ilk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'da gezdirildi. Gezi sırasında Yörük Ali Efe Parkında ki spor aletlerinde çalışma yapan kadınlar güzel havanın fırsatını değerlendirmiş oldular.
Mahalle sakinlerinden tam not alan projeler sonrası Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı mahallelileri makamında misafir etti. Başkan Yardımcısı Muzaffer Kater'in de katıldığı görüşmede çoğunluğunu kadınların oluşturduğu grup, çalışmalar nedeni ile Başkan Ercan Tatı'ya teşekkürlerini sunarak, bazı isteklerini de ilettiler.
(EA-ERG-Y)

15.02.2013 15:56:34 TSI

Editör: Wan Haber