AK Parti MKYK üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Tavas ilçesinde yapılacak olan Bozdağ kayak merkezi için 5 milyon TL'lik ödeneğin Denizli Valiliği hesabına aktarıldığını söyledi.
Denizli'nin Tavas ilçesinde bulunan 2 bin 419 metre yüksekliğindeki Bozdağ'a kayak merkezi için yapılması için çalışmalar devam ediyor. Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in göreve gelmesinden sonra büyük önem verdiği kayak merkezi için Maliye Bakanlığı'ndan da 5 milyon TL kaynak gönderildiği belirtildi.
AK Parti MKYK üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci bölgenin büyük önem arz ettiğini belirterek, "Denizli protokolü olarak yaptığımız girişimlerin ardından Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek Denizli için tarihi önemi olan bu talimatı söz verdiği gibi imzalayarak Denizli turizmine büyük katkıda bulundu. Bu adım Türkiye'nin 2023 hedefleri için çıkılan yoldaki büyük yarışta Denizli adına atılmış dev bir adımdır. Denizli hedeflediği gibi termal sağlık, kültür ve tarih turizmi alanlarında sahip olduğu zenginlikleri değerlendirerek dünyanın sayılı şehirlerinden biri olarak 100 binlerce hemşerisine yeni iş alanları kazandıracaktır" dedi.
(EV-SK-Y)

04.01.2013 13:41:15 TSI

Editör: Wan Haber