Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde son model BMW marka araç ile 7 farklı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 4 kişiden 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken bir kişi tutulandı
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyon ile büyük bir başarıya daha imza atmayı başardı. Kiraladıkları son model BMW marka araçla 7 ayrı noktada hırsızlık yaptıkları tespit edilen 4 şahıs, Asayiş ekiplerince düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandılar.
Edinilen bilgiye göre Umut G., Murat D., Necat D. ile Mehmet D'nin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edildi. 5 gün içinde 7 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Umut G., Murat D., Necat D. ve Mehmet D.'nin kiraladıkları son model BMW marka otomobil ile hırsızlık yaptıkları öğrenilirken, kiralanan şirketten GPS kayıtları incelendiğinde şahısların Kapaklı'dan Saray'a gittikleri tespit edildi. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordine çalışma sonucunda zanlılara ulaşan Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile Umut G., Murat D., Necat D. ve Mehmet D.'yi Saray'da kıskıvrak yakaladılar.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 4 zanlının alınan ifadelerinde son 5 gün içinde karıştıkları 7 hırsızlık olayından yüklü miktarda ziynet eşyası çaldıkları tespit edildi. 4 şüpheli şahıs adliyeye çıkarıldı. Umut G., tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi'ne gönderilirken Murat D., Necat D., ile Mehmet D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

05.02.2013 12:01:34 TSI

Editör: Wan Haber