Kayseri'nin Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi'nde meydana gelen cinayette, ağabeyi Kemal Sarı'yı kaybeden Cengiz Sarı, gözaltına alınan zanlılardan birinin kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu söyledi.
Ablası Seher Sarı'nın 1.5 yıl önce boşandığını ve karşı taraf ile zaman zaman tartıştıklarını söyleyen Cengiz Sarı, "Bu olaylarla ilgili olarak biz mahkeme yoluna başvurduk. Yapılan yargılama sonrasında E.U.'ya 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi" dedi.
Ağabeyi ile birlikte olay günü misafirlikten döndüklerini anlatan Cengiz Sarı, "Bizim yolda önümüzü kestiler ve darp ettiler. Çevredeki vatandaşlar ayırdı. Daha sonra ağabeyim Kemal Sarı'nın otomobilini kurşunlamışlar. 5-6 el ateş etmişler" diyerek olayı anlattı.
Cengiz Sarı, olayda gözaltına alınan E.U.'nun 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası kalmasına rağmen sokakta dolaşmasına şaşırdıklarını belirterek, "Zanlılardan birinin olay yerinde olmadığı gerekçesiyle serbest bırakılmasına da şaşırdık" ifadesinde bulundu.
Cengiz Sarı, ağabeyinin 5 çocuğunun bulunduğunu ve yetim kaldıklarını anlatarak, "Bu çocuklara artık kim bakacak?" diyerek ailelerinin olay sonrasında perişan olduğunu anlattı.
(AÖ-Y)

19.12.2012 14:19:22 TSI

Editör: Wan Haber